Nyheter

 

2018

 

September

 

Några walk-up träningar erbjuds under oktober - se mer under Kurser & träningar.

 

------

 

En av Riley/Ninja-valparna - Lasse 10 veckor! 

 

 

 

2018-07-04

 

RILEY NYBLIVEN PAPPA FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

Ninja (Jaktkulans Florence) och Riley (Serover Pegs Riley) fick åtta svarta, pigga valpar den 4 juli. Sex tikar och två hanar blev det.

 

Riley/Ninjas nyfödda valpar

 

2018-07-02

 

ETT PAR ÅTERBUDSPLATSER FINNS TILL TRÄNINGEN DEN 12 AUGUSTI

Kontakta Madeleine Flodin på madeleine.flodin@telia.com eller 070-7781816 om du är intresserad av att delta på kursdagen den 12 augusti med Janice Cunningham och Joe Maclure utanför Flen/Katrineholm.

 

2018-06-24

NY INSTRUKTÖR P.G.A HÄLSOKÄL VID KURSDAGEN DEN 12 AUGUSTI 

Vi beklagar att Tom Smith inte kan komma till Sverige i augusti p.g.a hälsoskäl.

Samtidigt är vi mycket glada och tacksamma att Joe Maclure nu har tackat ja att komma i hans ställe tillsammans med Janice Cunningham. Joe Maclure är också Panel A domare och har själv haft fantastiskt stora framgångar med sina labradorer, bl.a. har han vid fem tillfällen ingått i det skotska laget vid CLA Game Fair. År 2005 vann han Top Dog Overall med en 2-årig hand vid Belvoir Castle. Han är uppfödare till Bracken of Berrybrae som vann IGL Championship år 2000. Meritlistan kan göras lång. Idag är han både tränare och Panel A domare. Han har en liten privat kennel som heter Silversnipe.

 

2018-02-22

Klart med ny kursdag den 12 augusti med skottska instruktörer


Vi är så glada att ytterligare ett par skottska välrenommerade instruktörer och domare kommer till Sverige i augusti för att hålla i en träningsdag samt döma ett WT för Swedish Gundog League, SGL. Träningsdagen är planerad till söndagen den 12 augusti. Se mer information under Kurser & träningar.

 

2018-01-19

Inbjudan till kursdagen den 30 juni med David Logan och Ally Kennedy hittar du under Kurser & träningar

 

2018-01-14

Kursdag den 30 juni


David Logan och Ally Kennedy
från Skottland kommer till Sverige för att hålla retrieverträning den 30 juni.

Vi är så glada att de accepterade vår inbjudan att komma till Sverige i juni och hålla kurs i anslutning till att de ska döma ett Open Stake för den nystartade klubben Swedish Gundog League (SGL).

Bägge två tävlar mycket och framgångsrikt hemma i England/Skottland samt dömer en hel del prov som panel B-domare resp. panel A-domare.

Mer information om David och Ally samt om träningsdagen kommer inom kort.

 

2017-12-31

Angus har blivit pappa igen!

Åtta fina valpar nedkom på nyårsafton! Mamma är Karriärs Cirkle of Life. Fyra gula och fyra svarta. Fem tikar (varav två gula) och tre hanar (varav två gula) blev fördelningen. Två hanar finns kvar att tinga. Är du intresserad så kontakta uppfödaren Johan Gustafsson på 070-3167120. Han bor mellan Norrköping och Linköping.

 

 

2017-05-22

 

Både Riley och Hillus blev godkända vid Apporteringsprovet i Moheda i måndags!

  

 

2017-01-29

 

Nybliven Field Trial Champion - SEJ(A)CH Broadlaw Ivor, "Paddy"

    

Paddy (Broadlaw Ivor) vann SSRK Södras A-prov vid Rydsgård och blev därmed svensk A-provschampion, SEJ(A)CH! Både Paddy och Angus (Batmoor's Wallace Angus) gick till final tillsammans med två andra hundar. Båda hundarna gjorde ett strålande arbete medan Angus hade otur och kom med fel fågel från skogen på sista apporten. Vi är så stolta och glada över bägge hundarna insats och givetvis extraglada att det ledde till ett championat för Paddy!

 

Paddy profil    

Paddy till vänster och Angus till höger

---

2017-01-10

 

Vi publicerar vår nya hemsida idag. Den är fortfarande under uppbyggnad så den är ej helt komplett ännu.

---

Scotty fyller 12 år idag!

Scotty

---